fbpx

Grupperejser

Ring for mere info:(+45) 75 87 12 12

Vi laver grupperejser for foreninger, virksomheder, klubber, skoler og alle andre, der skal bruge en skræddersyet rejse.

Tæt og personligt samarbejde hele vejen igennem processen.

 

Mols Rejser har de sidste 20 år arrangeret rejser for utallige foreninger, firmaer og skoler, og det er den del af vores bureau, som vi bruger mest tid og energi på. 

Vores rejser for foreninger og firmaer er ikke hyldevarer, men derimod rejser der er skræddersyet til de ønsker og behov, man måtte have.

 

Nogle grupper ønsker vægten lagt på natur, kultur og historie, andre ønsker deres rejse skal indeholde virksomhedsbesøg, messe, foredrag, indlæg fra lokale embedsmænd, fagspecialister eller besøg af landbrugsattaché. Mulighederne er mange.

 

Vi hjælper dig med ansvaret for  grupperejsen ved at tage hånd om de praktiske ting og skabe overblikket. Du får altid en personlig kontaktperson, der står står for din grupperejse – fra start til slut.

 

Vi har stor erfaring i at booke fly, hoteller, busser og alle besøg samt indholdet til rejsen.

 

Gennem tiden har vi hjulpet mange forskellige gruppestørrelser – lige fra 10-20 personer til over 200. Til store grupper har vi god erfaring med at chartre hele fly, hvilket giver fleksible afrejsetider og flyruter.

 

Vi kommer gerne ud på besøg og fortæller om de muligheder, forskellige rejsemål giver.

 

Ring til 7587 1212 forespørg efter Christian Mols for en uforpligtende samtale.

 

Referenceliste:

Ældre Sagen

Danske Senior Landboforeninger

12-mandsforeninger

Dansk Seniordans

Firmarejser

DGI

Indkøbsforeninger

Boligforeninger

Pensionistforeninger

Bestyrelser

Danske Folkehøjskoler

Personaleforeninger

Danske Kartoffelavlere

og mange andre…