Canada & Rocky Mountains

Vores rejse til Canada er mødet med den vilde, rå og overvældende natur. En natur der er næsten så uberørt, som da pelsjægerne og guldgraverne tog ud for at finde lykken. Den brune bjørn vil sikkert krydse vores vej, og den majestætiske kongeørn vil svæve over vores hoveder, når vi besøger de enestående nationalparker. Rundrejsen med danske rejseledere indeholder de største highlights af Rocky Mountains med besøg i national-parkerne Banff, Jasper og Glacier, Yoho og Revelstoke krydret med bytur i Vancouver samt enestående kulturbesøg, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi kører gennem guldgraverlandet og flere indianerreservater og kommer derved meget tæt på den oprindelige befolkning indianerne, som canadierne kalder First Nations.

Vor rejse bringer os også til de fantastiske landbrugsarealer øst og syd for Calgary, hvor velplejede hvede- og rapsmarker strækker sig så langt øjet rækker, og traktorer og markredskaber er størrelse XXL. Vi besøger tre forskellige landbrug og får en snak med landmændene, hvis efternavne er Christensen, Jensen og Mortensen, fordi de alle er efterkommere efter danske udvandrere. Alt i alt en storslået rejse med et velsammensat og indholdsrigt program, med de største naturoplevelser og autentiske kulturbesøg – besøg der bidrager til at gøre rejseoplevelsen til en totaloplevelse og giver os bred indsigt i dette kæmpestore land og dets befolkninger.

En smuk og indholdsrig rejse til en supergod pris

Det østlige USA – New York, Washington, Gettysburg, Philadelphia, Amish folket i Pennsylvania

”Guds eget land”

Frihedsgudinden blev et symbol på frihed for over 35 mio. europæere, og Empire State Building blev symbolet på et land med grænseløse muligheder. Twin Towers endeligt blev bevis på, at verdens militærmagt nr 1 ikke var så urørlig, som det lod til. De ældste stater i Amerikas nordøstlige hjørne er en imponerende indgang til dette mægtige land, der i dag er verdens stormagt nr. 1. Som danskere er vi tæt knyttet til USA på godt og ondt: økonomisk, politisk og militært. Mols Rejser har tilrettelagt en spændende 10 dages rejse med minimal kørsel gennem 3 stater med natur, landbrugsland, verdens vigtigste metropoler.