fbpx

Vandringer i København 14-15 juni Grønne oaser og spændende bymiljøer

Hvor er de smukke grønne oaser og spændende bymiljøer i København? Hvor går de ”indfødte københavnere” vandreture i storbyen? Tag på vandretur med vores dygtige københavnske vandreleder, som vil vise vej og fortælle undervejs. 2 dages vandrerejse tilrettelagt for aktive seniorer. Inklusiv hotel, middag, morgenmad, 2 picnicfrokoster samt vandre- og rejseleder. Vandringer:
 • Valby - Vesterbro - Frederiksberg (11 km)
 • Fælledparken og Brumleby (5 km aftentur, tilvalg)
 • Mølleådalen og Jægersborg Dyrehave (8 km)
 • Den grønne sti fra Frederiksberg til Nørrebro (6 km)
TRYGHED – TILMELD DIG NU. Mols Rejser følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Hvis vi må aflyse rejsen pga restriktioner, som umuliggør rejsen, refunderer vi alle gæster 100%.

OBS. Vi arrangerer vi flere identiske ture i juni 2021:
8.-9. juni (tirsdag-onsdag)
Tidspunkt14. jun - 15. jun 2021
Pris2.190,00 DKK
Enkeltvær.+460,00 DKK
Tilmelding og info:75 87 12 12
Dag 1
Valby, Vesterbro, Brumleby
Rejseleder og gæster mødes i Hotel Østerports reception kl. 11.00. Hotel Østerport har dejlige værelser og ligger perfekt i forhold til den offentlige transport, som bringer os til de forskellige vandreture. Bagagen opbevares på hotellet i et aflåst rum. Rejselederen medbringer sandwich til frokosten. Om i rygsækken med frokosten – og så ellers afsted. Vandretur, 11 km: Valby - Vesterbro - Frederiksberg Med offentlig transport tager vi til Åmarkens Station, her starter eftermiddagens vandretur. Vi passerer Valby Parken med Rosenhaven og Vestre Kirkegård med "Det røde Hav". Den medbragte sandwich nydes på en bænk et dejligt sted. Videre ad Otto Busses Vej gennem Carlsbergbyen. Herfra til Søndermarken og tværs gennem Frederiksberg Have med slottet og Fasangården. Eftermiddagskaffen købes på en café undervejs. Endelig tager vi metroen på Frederiksberg Allé tilbage til hotellet. Forventet ankomst til hotellet ca kl 16.30 og indkvartering på værelserne Kl 18.00 Middag på en god og hyggelig restaurant lige ved siden af hotellet – 2 retter. Ca kl 20.00 er der mulighed for en aften-vandretur i den lyse sommeraften for de, der har lyst. Aftenvandretur, ca 5 km: Fælledparken og Brumleby For de der har lyst tilbydes en aftenvandretur gennem Fælledparken, forbi Krudttønden og Parken. Videre gennem Brumleby, som blev bygget lige efter koleraepidemien i 1853 af Lægeforeningen, som så det store behov for sunde, billige boliger til arbejderklassen.
Dag 2
Mølleådalen, Jægersborg Dyrehave, Den grønne Stidagsbeskrivelse 6873
Morgenmad på hotellet. Kl 9.00 er vi der afgang til dagens vandretur. Bagagen opbevares i aflåst rum på hotellet. Og den udleverede madpakke lægges igen i rygsækken. Vandretur, 8 km: Mølleådalen og Jægersborg Dyrehave Med offentlig transport kører vi til Ravnholm Station. Vi vandrer langs den smukke Mølleå til Rådvad. Herfra går vi ind i Jægersborg Dyrehave til Eremitage Slottet. Videre sydpå til Peder Lieps Vej og Klampenborg Station. Madpakken nydes et dejligt sted. Vandretur, 6 km: Den grønne sti fra Frederiksberg til Nørrebro Eftermiddagens vandretur starter ved krydset Roskildevej / Dalgas Boulevard og følger en cykel- og gangsti til vores slutsted: Bispebjerg Station. Først går vi gennem Frederiksberg, passerer Diakonissestiftelsen, Landbohøjskolens have, Assistens Kirkegården og når Nørrebro. Eftermiddagskaffen købes på en af de mange caféer i området. Herefter følger vi Superkilen – et moderne byrum på tværs af flere karréer med rød asfalt, striber og aktivitetsrum. Slutteligt passerer vi Mjølner Parken og ved Bispebjerg Station tager vi offentlig transport tilbage til hotellet. Omkring kl 18 hilser vi af med hinanden efter nogle dejlige aktive dage i Københavns grønne oaser og spændende bymiljøer.
Se her hvad prisen dækker

Prisen dækker

 • 1 nat på Hotel Østerport 3*
 • Meget stedkendt vandreleder, som vil fortælle om kvarterer,bygninger, områder, historien mv.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og udvidet EU ansvarsforsikring
 • 1 x middag på hyggelig restaurant, 2 retter
 • 2 x frokost-sandwich
 • 1 x morgenbuffet
Se her hvad prisen ikke dækker

Prisen dækker ikke

 • Øvrige måltider
 • Transport mellem vandreturene (medbring rejsekort, hvis det hav
Se bemærkninger her

Bemærkninger

 • Al transport foregår med offentlig transport. Medbring derfor rejsekort, hvis dette haves. Ellers hjælper rejselederen med at købe billetter.
 • Vandreturene er tilrettelagt til aktive seniorer (60+) med passende pauser og tilpas tempo.
 • Der hører ikke p-plads til hotellet. Man opfordres til at finde p-plads i kvartererne omkring hotellet.
 • Muligt tilkøb: Ekstra overnatning på hotellet før eller efter turen kan tilkøbes. Pris på forespørgsel. Giv venligst besked ved tilmelding.
 • Rejsen gennemføres ved min. 15 og max. 32 deltagere. Ved mange deltagere på rejsen vil vi koble rejseleder nr 2 på rejsen, og man går i 2 grupper efter hinanden.
 • Ret til mindre ændringer i programmet forbeholdes.
 • Mols Rejser er medlem af Rejsegarantifond reg. nr. 1626.
 • Prisen er beregnet efter kendte skatter og afgifter den 09.04.2021.
  TRYGHED – TILMELD DIG NU. Mols Rejser følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Hvis vi må aflyse rejsen pga restriktioner, som umuliggør rejsen, refunderer vi alle gæster 100%