fbpx

Hanne, Portugal 2023

Ring for mere info: (+45) 75 87 12 12

Hanne, Portugal 2023

Jeg vil gerne melde tilbage ang. rejsen til Nordportugal. Den levede op til mine forventninger – og mere. 

Jeg glædede mig hver dag over at vågne op og kigge lige ud på Atlanterhavet. Dobbeltværelse med altan og udsigt er en ekstra god oplevelse, når man rejser alene. Også de i programmet omtalte muligheder for at gå direkte fra hotellet og ud på caminoen gav mig mange skønne traveture om morgenen og eftermiddagen.

Turene var vel tilrettelagte og varierede. Jeg synes, det var fint doceret med god tid på egen hånd, og når vi kom hjem på hotellet.

Hotellet var et rart sted at opholde sig med venligt personale, og de serverede gode retter til vores hyggelige aftensmåltider.

Vores rejseleder havde stor betydning for rejsens succes og oplevelsen af at at være en gruppe, hvor vi kunne snakke på kryds og tværs. Erik var venlig, imødekommende, omsorgsfuld og med stor viden om de steder, vi besøgte og landet i det hele taget. Han var meget omhyggelig med at sikre, at vi altid vidste, hvor og hvornår vi skulle mødes igen. Og gav fine anvisninger på muligheder for at se fx et museum eller frokoststeder. Meget generøst fortalte Erik altid, hvor han selv ville gå og indbød til, at vi kunne følges med ham, også til frokost. Det gav en kæmpe tryghed og var noget, man absolut ikke kunne forvente.