fbpx

Om os

Ring for mere info:(+45) 75 87 12 12

Mols Rejser ApS er et familiedrevet dansk rejsebureau, der har arrangeret grupperejser i mere end 25 år. Bureauets indehavere er Christian Mols.

Medarbejdere på kontoret
Claus Rosenberg
Inge Mols
Lis Andersen
Christian Mols

Rejseledere
På alle rejser deltager en dansk rejseleder, der undervejs informerer grundigt om rejsemålets kulturelle, politiske, historiske og landskabelige forhold. Til rejsebureauet er knyttet en kreds af højt kvalificerede, modne rejseledere, der er professionelle formidlere. De arbejder kun af lyst – og nyder hver gang at berige folk med deres viden om et land eller egn, og nyder at tilbringe tid sammen med nye mennesker. Undervejs fungerer rejselederen som tolk, og er behjælpelig, så vidt det overhovedet er muligt.

Få rejser – godt gennemarbejdet
Vi arrangerer rejser med oplevelser og indhold for det voksne publikum. Det har vi gjort i mere end 25 år.
Rejserne er lavet til dig, som gerne vil rejse, oplyses, udforske og lære nyt, samtidig med at du nyder fællesskabet med jævnaldrende.

Som deltager kan du trygt og roligt bruge din energi på at suge til dig af nye indtryk og oplevelser. Vi planlægger nemlig hele rejsen grundigt, og har styr på alle detaljerne.

Vore rejser er ikke ”stangvarer”. Vi tilretter og nytænker hvert år vore rejser, så resultatet optimeres. Vi har heller ikke mange rejser til hver destination. Men netop fordi vi ikke sender en ny gruppe af sted hver uge, er rejserne desto mere gennemarbejdede og vores rejseledere desto mere tændte og engagerede.

At rejse alene
Det menneskelige samvær prioriteres højt på vores rejser. Hvis man rejser alene, kan man trygt rejse med Mols Rejser – alene-rejsende er ikke noget særsyn eller noget særligt på vores rejser.
Vi formidler gerne kontakten mellem gæster af samme køn, der ønsker at dele værelse – dermed undgås enkeltværelsestillæg. Man bliver dog faktureret enkeltværelsestillæg, hvis der ikke er andre, der ønsker at dele værelse.

I bussen
I bussen synger vi ofte fra sangbogen, og dagligt skiftes der efter anvisning plads i bussen, så alle oplever panoramaudsigten på frontsæderne.

Rejsegarantifonden
Mols Rejser opfylder lovens krav om udøvelse af rejsebureauvirksomhed. Bureauet er medlem af rejsegarantifonden nr. 1626 og har lovpligtig ansvarsforsikring samt udvidet EU ansvarsforsikring. Bidrag til Rejsegarantifonden og udvidet EU ansvarsforsikring er inkluderet i alle rejser

Historien om Mols Rejser
Inge Mols startede for ca 35 år siden sit virke som folkeskolelærer samt foredragsholder og tysklærer for voksne. Som en naturlig afslutning på undervisningsforløbene i tysk opstod idéen at tage hele holdet en tur til Berlin for at opleve den delte by og bruge sproget. Inge købte dengang bus og hotel gennem et eksisterende rejsebureau, mens hun selv stod for hele indholdssiden. Sideløbende holdt hun foredrag med titler som: Mexicos indianere, Antikkens Rom, Fra Rembrandt til Picasso, Verdens store religioner, Kong Christian IV osv.
På et tidspunkt tog hendes foredrag en drejning – hun fik godkendt, at hendes foredrag kunne foregå i en bus, så folk ved selvsyn fx oplevede Hærvejen og fik de mange tilknyttede historier ”på stedet”. Jylland og Fyn blev derefter kørt tynd ud fra idéen om, at hvert et lille frimærke har en spændende historie, hvis man kradser lidt dybere. Snart kom der ønsker om ”rullende foredrag” til Lolland/Falster og andre fjernere egne af Danmark – og så måtte der inkluderes en overnatning i turen.
Inge fik på denne måde værdifuld indblik og erfaring i rejsebranchen, og efterhånden opstod idéen om selv at være teknisk rejsearrangør også – altså starte et reelt rejsebureau op.

I 1998 siden tog hun springet til at blive selvstændig rejsearrangør, og Mols Rejser var en realitet. I 2008 begyndte hendes søn Christian Mols i bureauet. I årene 2010-2016 gennemførte Inge og Christian et generationsskifte.
Efterhånden voksede udbuddet af rejser til både private og foreninger betragteligt, og i 2011 var der behov for mere arbejdskraft i firmaet, og svigerdatter Lise Mols fik også job på kontoret.

Mols Rejser flyttede i 2012 fra Inge Mols’ adresse i det gamle Jelling til nye og større lokaler hos Lise og Christian i den anden ende af Jelling.

I 2014 overtog Mols Rejser det lokale rejsebureau, Danish Senior College (det tidligere Ældre på Højskole i Udlandet). Derved blev vores udbud af rejser og knowhow endnu større. Blandt andet tilføjede vi vandrerejser for seniorer til vores udbud. En gren af vores rejsebureau, som de senere år har nydt stor interesse og tilslutning hos vore gæster.

Årene 2014-2020 var gode, stabile og spændende år med rigtig mange tilfredse og glade gæster. Ca 1/3 af vores forretning var rejser til private gæster, som sælges via vores hjemmeside. Og ca 2/3 af vores forretning var lukkede grupperejser til foreninger. 

I 2020-2021 rasede corona-pandemien verden over og satte en stopper for rejser. Vi har et sundt lille rejsebureau, og klarede os igennem. Nu glæder vi os over at Udenrigsministeriet har åbnet op for turistrejser igen – og har planlagt en række rejser, fulde af gode oplevelser, godt samvær og kvalitet.

September 2023 må Lise Mols desværre ufrivilligt forlade Mols Rejser pga. alvorlig sygdom.

Velkommen til Mols Rejser!

Venlig hilsen
Claus Rosenberg
Lis Andersen
Inge Mols
Christian Mols