fbpx

Information om coronavirus

Ring for mere info:(+45) 75 87 12 12
Her kan du læse mere om den nuværende situation

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er mandag den 6 april kl. 20.00 blevet ændret. Der frarådes nu alle ikke-nødvendige rejser til alle lande pga. coronavirus/COVID-19 indtil den 10. maj. Du kan nedenfor læse mere om, hvordan dette påvirker dig som rejsende.

Vi kan forsikre jer om, at vi altid har fuldt fokus på vores gæsters sikkerhed og altid følger myndighedernes anbefalinger, både hjemme og i de lande vi rejser til.

Alle rejser kommer til at blive aflyst frem til den 10. maj 2020
Hvis du er booket ind på en rejse mellem den 13. marts og den 10. maj er den aflyst, eller vil blive aflyst, i henhold til Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Du behøver ikke kontakte os, vi kontakter alle gæster, der er berørt af dette.

Jeg skal ud og rejse efter den 10. maj – hvad skal jeg gøre?
Med mindre du har hørt andet, så gennemføres din rejse som planlagt. Der er dog lande som har indført karantæne eller indrejseforbud, hvor det vil være umuligt at gennemføre rejser. Vi kontakter dig, hvis dette er tilfældet på din rejse.

Der er flere gæster der kontakter os omkring deres rejsebestillinger, især om hvorvidt de skal indbetale restbeløb. Du har som kunde følgende muligheder:

1. Du kan indbetale restbeløbet. Så vil du deltage på rejsen hvis den gennemføres og er det ikke muligt at gennemføre rejsen, så vil du få hele dit indbetalte beløb refunderet.

2. Du kan også vælge at afbestille din rejsebestilling. I dette tilfælde gælder vores almindelige vilkår og så mister du desværre det indbetalte depositum.

Hvis du ønsker at afbestille, så send os en mail på info@molsrejser.dk med ordet Afbestilling og din rejsedestination + telefonnr i overskriften.

Med venlig hilsen, Lise og Christian Mols

Opdateret 20/4 2020 kl 09.45